Nyt reippaat tekijät kesätöihin!

Parastapirkanmaalta.fi kantaa kortensa kekoon nuorten työllistämiseksi ja julkaisee tässä muutamien reippaiden nuorten työnhakuilmoitukset. Löytyykö teiltä tarvetta apulaiselle, sijaiselle, harjoittelijalle tai osa-aikaisellekin avulle? Jätä tietosi alla olevalla lomakeella niin sinuun ollaan viipymättä yhteydessä!

 

EVI, 17v, Tampere

18 vuotta ikää tulee täyteen kesäkuun lopussa, jolloin taskussa on myös tuore BC -ajokortti.

Haluaisin työtä, jossa saan toimia ihmisten kanssa. Olen kuitenkin valmis tekemään aikalailla minkälaisia työtehtäviä vain :)

Olen erittäin pirteä, reipas ja visuaalisesti lahjakas nuori. Olen ahkera ja haluan kovasti uusia työkokemuksia.Työtehtävän saadessani tartun siihen innokkaasti ja teen sen aina huolella ja tunnollisesti. Olen myös oma-aloitteinen ja ihmisten seurassa viihtyvä. Tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu luonnistuu hyvin. Luon hyvää ilmapiiriä työpaikallani.  Olen parhaimmillani kun saan työskennellä itsenäisesti tai mukavassa ja toimivassa pienryhmässä. Erityisen hyvin tulen toimeen lasten kanssa ja asiakaspalvelutehtävissä.

Opiskelen Tampereen yhteiskoulun lukiossa, josta kirjoitan keväällä 2014. Olen aikaisemmin toiminut mm. Ylöjärven Seurakunnan kerhonohjaajana, Provoice Oy:llä myyntineuvottelijana ja Noveltum Oy:llä siistijänä. TET -jaksoissa olen lisäksi ollut töissä kahvilassa ja päiväkodissa.

JOONAS, 19v, Tampere

19 vuotta tuli juuri täyteen, kevään ylioppilaskirjoitukset Pirkkalan Yhteislukiossa ovat takana ja taskussa löytyy ajokortti. Jatkosuunnitelmissa on englanninkieliset liiketalouden opinnot.

Haluaisin kaikkein mieluimmin työskennellä jollakin tavalla IT-asioita sivuavissa tehtävissä mutta myös muut tehtävät tai ulkoilmassa tehtävä työ kiinnostaisi.

Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, mutta itsenäisesti työskentelen kaikista tehokkaimmin. Yksin työskennellessä pystyn todella keskittymään työn tekemiseen ja saan työni tehtyä tehokkaasti. Innovatiivisena ja avoimena ihmisenä pystyn myös tarjoamaan ryhmälle luovan ja aktiivisen panokseni. Olen parhaimmillani kun saan työskennellä itsenäisesti tarpeeksi haastavassa ympäristössä. Olen taitava myös tietokoneiden kanssa.

Olen aikaisemmin työskennellyt Suomen Hankintakeskus Oy:ssä IT-tuessa ja teknisessä asiakaspalvelussa (verkkosivujen julkaisua, käännöstöitä, järjestelmätukea kotimaisille ja ulkomaisille kumppaneille) sekä Vesilahden kunnan teknisessä toimessa.

KAISA, 18v, Ylöjärvi

18 vuotta tuli täyteen tammikuussa ja ajokorttikin löytyy.

Minulle käy kaikki työ, ulko-ja sisätyöt, mieluiten nauttisin työstä missä saisin työskennellä ihmisten parissa.

Olen luonteeltani rehellinen ja sosiaalinen. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen nopea oppimaan minulle annettuja työtehtäviä ja osaan sopeutua erilaisiin työoloihin. Olen positiivinen enkä luovuta helposti. Olen parhaimmillani kun saan työskennellä ihmisten parissa, mutta työskentelen myös mielelläni itsenäisestikin. Minulle tärkeää työympäristössä on mukavat työtoverit ja rento ilmapiiri.

Opiskelen Ylöjärven lukiossa ja kirjoitan ylioppilaaksi keväällä 2015.

Olen aikaisemmin ollut muun muassa S-marketissa hyllyttämässä tuotteita. Lisäksi olen tehnyt torimyyntiä eli myynyt mansikoita ja herneitä.

Tottakai tarjoan reippaille nuorille töitä!